header banner
Default

Deze drie cryptocurrencies en Shiba Inu zullen Binance vertrouwen


Hoeveel moet je nu in Shiba Inu investeren om miljonair te worden?

Foto: FellowNeko/Shutterstock

Mooi nieuws voor de beroemde ‘memecoin’ shiba inu (SHIB). Binance, de grootste crypto exchange ter wereld, haalt SHIB per 18 april uit de zogenaamde ‘innovation zone’ van de exchange. Dat betekent dat SHIB verhandelbaar zal zijn op het reguliere handelsplatform van Binance.  Dat geldt overigens niet alleen voor shiba inu, maar ook voor frax share (FXS), trust wallet token (TWT) en 1inch (1INCH).

#Binance will move the following tokens out of the Innovation Zone:

🔸 $SHIB
🔸 $FXS
🔸 $TWT
🔸 #1INCHhttps://t.co/BepOq4WVYm

— Binance (@binance) April 17, 2023

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB Advertentie Anycoin Direct

Wat is de Binance innovation zone?

VIDEO: How to Withdraw SHIBA INU from Binance to Trust Wallet (Step by Step)
HowTo Cryptos

De innovation zone van Binance is een deel van het platform waar gebruikers nieuwe en innovatieve projecten kunnen verhandelen die als extra riskant worden gezien. Wanneer projecten hun waarde bewijzen en aan de hoge standaarden van Binance voldoen, kunnen ze uit de innovation zone worden gehaald.

Meerdere criteria zijn betrokken bij dit proces. Zo wordt er door het Binance team gekeken naar de mensen achter een project, de ontwikkeling, het handelsvolume, de liquiditeit en de algemene stabiliteit. Als het aan Binance ligt voldoen de bovenstaande cryptovaluta nu aan alle eisen. 

Shiba Inu heeft grootste plannen

VIDEO: How to Withdraw SHIBA INU from Binance (Step by Step)
HowTo Cryptos

Zoals gezegd is shiba inu een memecoin. Althans, zo begon het project. Inmiddels lijkt SHIB die reputatie van zich af te willen schudden en serieus genomen te willen worden als blockchain. Zo zal binnenkort Shibarium worden gelanceerd, een layer-2 oplossing die het ecosysteem van Shiba Inu moet verbeteren door snellere transacties tegen lagere kosten aan te bieden.

Shiba Inu wil zich vooral gaan focussen op Web3 en gaming, en de ‘go-to’ blockchain worden voor deze sectoren. Op 11 maart werd de bètaversie van Shibarium al gelanceerd. Dit testnet, genaamd Puppynet, onderging begin deze maand al verhoogde activiteit. 

Testnets, zoals Puppynet, zijn kopieën van blockchains die de activiteit op het primaire netwerk na bootsen en zijn ontworpen voor testdoeleinden. Het geeft ontwikkelaars de kans om eventuele problemen op te lossen en netwerkactiviteit te monitoren voorafgaand aan de officiële lancering.

Shibarium moet Shiba Inu officieel op de kaart gaan zetten als een echte blockchain. Wanneer de langverwachte release precies zal gaan plaatsvinden is nog niet bekend. De bètaversie lijkt in ieder geval vooralsnog een succes te zijn.

Post Views: 10

Sources


Article information

Author: Charles Singleton

Last Updated: 1704237361

Views: 775

Rating: 4.8 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Charles Singleton

Birthday: 1941-07-16

Address: 0162 Hensley Ports, South Ericstad, CT 74425

Phone: +3528975737460668

Job: Geologist

Hobby: Stargazing, Beekeeping, Hiking, Basketball, Photography, Sculpting, Skateboarding

Introduction: My name is Charles Singleton, I am a candid, dear, bold, variegated, treasured, valuable, brilliant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.