header banner
Default

In de "grootste financiële bullmarkt ooit" steeg de prijs van Bitcoin naar $750punt000


Bitcoin-BTC

Bitcoin koers naar $750.000 in

Foto: nyker/Shutterstock

In aanloop naar de volgende crypto bullmarkt, mocht die er komen, hebben al velen hun voorspellingen gedaan. Hoe hoog zou bitcoin (BTC) ditmaal kunnen stijgen? De meeste analisten zijn het erover eens dat de bitcoin koers de magische barrière van $100.000 zou kunnen doorbreken. De voorspelling van voormalig BitMex CEO Arthur Hayes ligt echter vele malen hoger.

Bitcoin in de problemen door DEZE economische ontwikkeling? 10/10/2023

Rooskleurige toekomst voor Bitcoin

VIDEO: ⛔️BITCOIN-prijsvoorspelling $750.000 ‼️ | 🚀 (Grootste BULL-markt ooit!) Arthur Hayes
Crypto Insights

Hayes is al lang een uitgesproken bitcoin voorstander, maar zijn laatste voorspelling is werkelijk duizelingwekkend. Hayes gelooft dat bitcoin binnen drie jaar tot, hou je vast, $750.000 zou kunnen stijgen. Zelf het legendarische bedrag van $1 miljoen per bitcoin is niet buiten bereik, denkt hij.

Hij deed deze uitspraak in een interview op dinsdag, maar zijn voorspelling is niet geheel koffiedik kijken. Zijn voorspelling berust namelijk op een macro-economische hypothese dat veel financiële activa een mooie tijd tegemoet gaan.

Hij verwacht namelijk dat volgend jaar de rentecijfers omlaag gaan. Dit zal resulteren in een investeringsklimaat waarbij risicovolle activa als bitcoin veel aantrekkelijker worden. Ook zal de bitcoin halving, die op de planning staat voor volgend jaar, invloed hebben. Ook de mogelijke lancering van bitcoin spot ETF’s zal bitcoin in het zadel helpen. Als al deze factoren samenkomen “begint het echt leuk te worden”, zegt Hayes.

Hoe hoog kan de BTC koers gaan?

VIDEO: Bitcoin gaat in deze bullmarkt naar $500.000
Scott Melker

“Mijn uiterlijke doel is $750.000 tot $1.000.000 voor het 2026 timeframe. Ik geloof dat dit de allergrootste financiële bullmarkt gaat worden in de geschiedenis van de mensheid.”

Deze bullmarkt zal dus niet alleen betrekking hebben tot bitcoin en crypto, denkt Hayes. Aandelenmarkten en vastgoedmarkten gaan ook een forse groei tegemoet. 

“We gaan absurde prijzen tegemoet, en niet alleen in crypto.”

Mocht je even de hoop hebben verloren in je investeringen, dan klinken de woorden van Hayes je waarschijnlijk als muziek in de oren. Het is nog wel een paar jaar wachten, maar laten we hopen dat Hayes het bij het juiste eind heeft.

Post Views: 1.735

Sources


Article information

Author: Ann Hahn

Last Updated: 1702630082

Views: 549

Rating: 4.3 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ann Hahn

Birthday: 1945-06-28

Address: 55211 Dean Drive Suite 784, Lake Carmenchester, AR 32182

Phone: +4441006500060143

Job: Astronomer

Hobby: Wildlife Photography, Photography, Robotics, Arduino, Basketball, Cycling, Playing Guitar

Introduction: My name is Ann Hahn, I am a spirited, valuable, venturesome, unguarded, skilled, unyielding, Gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.